Over Royal Tenerife

Royal Tenerife biedt u eerlijke, no-nonsense informatie over accommodaties en reisbestemmingen.

Royal Tenerife doet uitgebreid onderzoek in reisgidsen, op internet en/of op locatie. De vaak sterk uiteenlopende meningen van vakantiegangers op beoordelingssites als Zoover, TripAdvisor, Vakantiepanel en Booking.com worden gewogen en samengevat. Hiernaast wordt de beoordeling verrijkt met nuttige informatie, die bijvoorbeeld wordt verkregen door bestudering van de ruime omgeving van de accommodatie.

U hoeft geen moeite meer te doen om relevante reisinformatie te verzamelen want dat heeft Royal Tenerife voor u gedaan.

Disclaimer Royal Tenerife

Royal Tenerife is onderdeel van Royal Vakanties en eigendom van RAWe BV.

  • Royal Tenerife biedt een online zoekdienst voor eerlijke, no-nonsense informatie over accommodaties en reisbestemmingen. Met Royal Tenerife wordt geen overeenkomst gesloten. Dit doet u met de touroperator of het online reisbureau waar u uw reis boekt.
  • Royal Tenerife brengt geen extra kosten in rekening. Van de reisaanbieder ontvangt zij voor haar werkzaamheden een bescheiden bedrag/percentage van de reissom.
  • Alle op deze website aangeboden informatie is onder voorbehoud van typefouten. De geplaatste foto's op deze site zijn voorbeeldfoto's waarmee we u een zo betrouwbaar mogelijk beeld van de situatie trachten te geven. In werkelijkheid kan de situatie echter verschillen. Royal Tenerife kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Royal Tenerife accepteert geen enkele aansprakelijkheid in verband met eventueel verkeerde, door ons geboden of van derden verkregen informatie.
  • RAWe BV is gevestigd aan de Spoorlaan 5 43, 2495AL te Den Haag. Het KvK-nummer is 61389951 en het BTW-nummer is NL854322152B01.

Contact met Royal Tenerife

Contact opnemen? Stuur een e-mail naar info (🐒) royaltenerife.nl.