Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz is een badplaats met een historisch en rustig karakter waar u goed kunt winkelen en geen tekort heeft aan attracties.

Puerto de la Cruz ligt in het noorden van Tenerife, in de Orotava vallei. Deze mooie, rustige badplaats met zijn zwarte zandstrand is van oudsher geliefd en behoort tot de populairste bestemmingen van de Canarische eilanden. In de winter wordt het veelal door Noord-Europeanen bezocht en in de zomer door Spanjaarden.

Mogelijkheden in Puerto de la Cruz

Voor uitgaande jongeren is Puerto de la Cruz geen topbestemming, maar als u op zoek bent naar een boulevard vol winkels, een mooi oud stadscentrum en dat alles in een prachtige omgeving, dan is het een heerlijke plek. Bovendien beschikt het over een pittoreske haven, het dierenpark Loro Parque, het waterpark Lago Martiánez, verschillende zwembaden en een zoutwatermeer. Houdt u wel rekening met de vele trappen en heuveltjes in Puerto de la Cruz. Ook moet u zich realiseren dat het het strand vanwege de hoge golven en de stenen niet zo geschikt is voor heel kleine kinderen. In deze leuke winkelstad verblijft u, in tegenstelling tot in het toeristische zuiden, tussen de bewoners en het is een plek waar niets hoeft, maar je zelf veel kunt ondernemen.

Foto’s van Puerto de la Cruz

Populaire accommodaties in Puerto de la Cruz

Casablanca 9
7 aanbieders
vanaf €341
Pez Azul 6.8
5 aanbieders
vanaf €345
Best Semiramis 7.5
7 aanbieders
vanaf €367

Bekijk alle 41 accommodaties in Puerto de la Cruz

Ligging